top of page
Werner_7806_-Redigera.jpg

Fotograf och landskapsarkitekt (msa) vars främsta superkraft är att omvandla kreativa idéer till effektiv kommunikation.

werner@nystrand.biz, +46708292914

Efter många år som reklamfotograf började jag allt mer fokusera på att fotografera arkitektur och stadsmiljöer. Ur detta bildskapandet föddes en kärlek till mellanrummet och övertygelse att det offentliga rummet är demokratins fundament vilket även drev mig att läsa landskapsarkitektprogrammet på Alnarp.

De senaste åren har fotograferandet fortsatt som en bisyssla till studierna, något som gett mig en unik förståelse för vad som formar rum och driver dess nyttjande. Jag är övertygad om att bra bilder är grundläggande för att kommunicera arkitekturen, och arkitektens, goda verkan i samhället.

Karaktäristiskt för mina bilder är att de utmanar den visuella normen, där arkitektur redovisas som abstrakt tolkning av dess former och volymer, genom att visa hur volymernas former skapar platser som ger upphov till möten mellan människor.

Jag tar förfrågningar på uppdrag oavsett plats eller storlek. För närvarande är jag främst intresserad av att fotografera landskapsarkitektur, men tveka inte att kontakta mig om du har en spännande byggnad som behöver avbildas.

Min bas är Malmö, men jag tar naturligtvis uppdrag där dessa finns. Generellt följer jag Svenska Fotografers Förbunds prisguide med halvdagsdebitering som lägsta arvode. 

bottom of page